Proizvodi

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Firma Mitel brine o svojim klijentima !

Vaš stari, postojeći telefonski sustav “BusinessPhone” ( Ericsson/Aastra ) se ne proizvodi od 2014. godine, što ne znači da više ne možete koristiti vaš BusinessPhone sustav, jer će Telline i dalje pružati uslugu održavanja, ali više nećemo biti u mogućnosti dograditi sustav proširenjima i novim funkcijama, ili zamjeniti neispravne module sustava, što može imati utjecaja na upotrebljivost sustava. Stoga su Telline i Mitel uložili napor u kreiranje rješenja koje će osigurati upotrebljivost u budućnosti i lako zamjeniti postojeće BusinessPhone sustave. Ovo rješenje kombinira pouzdanost na koju ste naviknuli sa novim funkcijama kao što su integracija mobilne i fiksne telefonije i integracija sa poslovanjem kao na primjer hotelsko poslovanje ili zdravstvena skrb.

Temelji se na najnovijim tehnologijama, a sadašnjim BusinessPhone korisnicima dolazi sa atraktivnim ponudama za zamjenu sustava. U mnogim situacijama biti će mogućena postupna migracija na novo rješenje, pa je moguće zadržati postojeće telefone i pristup korištenim aplikacijama. Ova ponuda temelji se na Mitelovom MiVoice Office 470 sustavu. Ovaj komunikacijski server je iznova razvijen i uključuje nove pogodnosti:

  • Ušteda. Omogućeno je spajanje na nove jeftinije prijenosnike ( npr. SIP ), što vam omogućava do 25% uštede na vašem telefonskom računu.
  • I bolja dostupnost: korištenje funkcionalnosti koje su prije bile dostupne samo na velikim sustavima ( automatski posrednik ).
  • Podređenost korisniku: integracija vašeg pametnog telefona da uvijek budete dostupni vašim strankama putem jednog broja.
  • Integracija s poslovnim okruženjem ( npr. davanje financijskih podataka o pozivatelju prilikom poziva ).

Kako je telefonski sustav žila kucavica Vaše tvrtke, mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku sa odgovorom na bilo koje pitanje i vezano na ovu promociju i dogovorit ćemo sastanak kako bismo Vam prezentirali što ova mogućnost zamjene znači za vašu konkertnu situaciju. Saznajte više o ovoj ponudi.

Imate pitanja?

Imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga? Interesira Vas cijena ili neka druga karakteristika? Slobodno nas kontaktirajte, sa zadovoljstvom ćemo otkloniti sve Vaše nejasnoće!

Question Man