Routeri i switchevi su koordinatori prometa na vašoj mreži – bilo da se radi o prijenosu paketa unutar jedne mreže (npr. prijava na bazu podataka) ili se paketi šalju između dviju mreža (npr. spajanje na internet). Zbog rasta broja uređaja, aplikacija i mrežnih priključaka, raste i broj veza i količina podataka, a kako bi povećali performanse i produktivnost korisnika mreže, raste i važnost routera i switcheva.

Bilo da gradite novu mrežnu infrastrukturu ili redizajnirate postojeću, naši IT inženjeri i stručnjaci koriste napredne tehnologije routinga i switchinga kako bi osigurali što veću učinkovitost Vaše mrežne infrastrukture. Uređena mrežna infrastruktura osigurava lakše manipuliranje mrežom, kao i visoku dostupnost, bolje performanse te skalabilnost.

Stručnjaci i inženjeri znaju da je učinkovitost mreže ključ njenog uspjeha. Važno je prebaciti podatke od točke A do točke B, međutim putevi nisu uvijek isti. Mreže su dinamične, pa se za najbrži put moraju koristiti različiti putevi.

Svaki sustav je jedinstven i zahtjeva „custom“ mrežnu infrastrukturu. Nema jednostavnih rješenja za routing i switching - pa tako svaka organizacija zahtjeva duboku analizu zahtijeva za umrežavanje.

Neka od mrežnih rješenja koja nudimo su:

  • Point to point veze
  • Point to multipoint veze
  • Korporativni VPN
  • Korporativni WiFi
  • Intranet

Zbog specifičnih zahtjeva klijenata, Telline d.o.o. koristi tehnologije vodećih proizvođača mrežnih rješenja, uključujući Dell, Cisco i Mikrotik, čije inovacije u routingu i switchingu omogućuju vrhunske značajke, uključujući transparentan bridging i dinamičan switching. Različite tehnologije kao što su stacking, smanjuju broj uređaja kojima se upravlja, optimiziraju korištenje energije i fizičkog prostora te dopuštaju dodavanje više priključaka za nove dijelove mreže.

Telline d.o.o. konfigurira mrežnu opremu za učinkovito upravljanje i isporuku informacija – osigurava kritičnu podršku za vašu trenutnu IT infrastrukturu, kao i planiranje rasta u smislu novih aplikacija i usluga koje će podržavati vaše poslovanje u budućnosti.