Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo naši zaposlenici i kooperanti su vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke

 

Zašto ugraditi portafon?

Portafon je jedna od prvih značajki smart home tehnologije koja je proizvedena. Osim olakšane komunikacije i pojednostavljenih posjeta/dostava portafon ima i sigurnosni segment.

Sigurnosni segment portafona čini vaš osobni prostor ugodnijim i stvara vam osjećaj sigurnosti bez mogućnosti neželjenih smetnji, posjeta.

Portafon će vam olakšati komunikaciju s dostavljačima, posjetiteljima ali i članovima obitelji. Nećete morati izlaziti iz udobnosti vlastitog doma kako bi otključali vrata članu obitelji koji je poznat po tome kako zaboravlja ključ. Moći ćete preskočiti otvaranje vrata neželjenim posjetiteljima ili ćete olakšati posao vašem dostavljaču i pustiti ga da uđe u zgradu i dostavi pošiljku.

Portafon će vam pružiti osjećaj sigurnosti i kontrole nad tim što se događa u vašem domu. Vi ćete odlučiti koga ćete pustiti u svoj dom i kada.

Instalaciju portafona rade naši profesionalni zaposlenici. Nazovite nas već danas za ponudu ugradnje portafona. Napravit ćemo vam ponudu za cijenu ugradnje portafona za kuću, portafon za urbane vile, portafon za stambenu zgradu, sve do velikih kompleksnih sustava portafona za nebodere.

Dostupni smo od 00:00 do 24:00 sedam dana u tjednu bez obzira na blagdane i praznike. Znamo da se problemi u domu događaju upravo u trenutku kada su najmanje poželjne.